Unelmakengille uusi koti?

12.54


Ei kellään olisi tahtoa kotiuttaa näitä maailman söpöimpiä kenkiä? Myönnän että mun sydäntä oikein riipasee kun joudun erota näistä. :D Nää ei vaan oo mulle tarkotetut ja käyttökin on niin vähäistä että inhottaa pitää niitä tuolla kenkähyllyssä..

Kengät on siis Spiritstoresta ja ostettu tässä syksyn aikana. Alkuperäinen hinta oli 59 € ja 20% oli vielä alennusta. Kokona on 37.

Aattelin jos 30-40 € näistä pyytäisin. Nää on kuitenkin niin uudet ja melkein käyttämättömät. Hinnasta voidaan kuitenkin jutella jos joltain löytyy kiinnostusta!

Jos tuntuu että nää ois just sopivat sun kenkäkokoelmaan niin otappa yhteyttä sähköpostilla (marjut.kalli@hotmail.com) tai ihan missä vaan! :)

Mua ei oo kyllä luotu mainospuheiden tekijäks :'D Mut toivottavasti nää löytää uuden kodin :)

PS:200 lukijaa bloggerin kautta!

Apua, pakko sanoa että aivan mahtavaa kun näinkin moni jaksaa lueskella mun juttuja. Jokainen teistä saa pelastettua joka kerta mun päivän ihanilla kommenteilla ja ne saa todellakin hymyn mun huulille. Tajuttoman isot kiitokset kaikille teille. Ootte parhaita :')

Päätin laittaa vielä anonyymeille vähän klikkailtavaa. Eli tuolla reunassa on taas tuommoinen kysely johon saatte vapaasti rastittaa kyllä-kohtaa jos luette mun blogia anonyymina!

Mamitu


You Might Also Like

16 comments

 1. Aivan ihanat kengät! Harmivaa ku ei varmasti yhtään mun tyyliin sopivat :(

  VastaaPoista
 2. voi vitsi kun oliskin noin pieni jalka, niin ostaisin :(

  VastaaPoista
 3. Mullakin on myös noi samaiset kengät, eri värinä vaan. En itekkään oo kun kerran tai kaks käyttänyt, mut rakastan niitä silti enkä vois ite luopua:') mutta toivotaan että sun omat löytää kodin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa no kyllä muakin ärsyttää ihan hullun paljon luopua noista, mut niin. En tosiaan haluis pitää niitä pelkkänä koristeena :'D jaa joo eiköhän ne jostain löydä :p

   Poista
 4. Harmi, kun kengät on numeroo liian isot niin hukkaan menisi omalta osaltani osto :(

  VastaaPoista
 5. voi vitsti!! oon miljoona tuhat sata kertaa meinannu ostaa noi ihan kaupast mut en oo sit viittiny koittaa :/ haluisin kovasti ostaa mut en oo ihan varma onks noi sopivat :s kenkäkoko vaihtelee 37-38
  riippuen kenkien mallista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no noi on mulle sillee just sopivat. Ja mullakin vaihtelee kengät yleensä 37-38.. :)

   Poista
  2. voi että :--D laittasitko noi postissa tulemaan?

   Poista
  3. Joo :) jos viittit niin laita mulle tohon osotteeseen sähköpostia, mikä lukee tuolla postauksessa! :)

   Poista