Instagram!

14.41

Viikonloppu vierähti taas vähän liiankin lujaa ohi Matiaksella.. Perjantaina mentiin käymään kaverin 18v pippaloissa Matiaksen ja parin muun kaverin kanssa. Lauantaina nukuttiin tosi pitkään ja illalla lähettiin Tarun ja Vp:n kanssa syömään kebabbia :) namnam. Illemmalla pidettiin vielä leffailtaa nelisteen. Sunnuntaina pitikin lähtee kotia päin ja illlalla menin vielä tanssiharkkoihin. :) Kuvia ei tullu otettua yhtään, koska jätin järkkärin suosiolla kotiin :) Se tuntuu tuolla aina jotenkin niin turhalta kun sitä ei kuitenkaan kukaan käytä.. Mut siis kerron nyt tän postauksen tarkotuksen!

Mut löytää instagramista nimellä mamituh :) On kyllä löytäny jo kauan mutta en oo muistaakseni sitä teille hirveesti mainostanu.. Ois kiva jos kertoisitte omiakin nimimerkkejänne!  Ja kaikki jotka ei omista kyseistä ohjelmaa niin pääsee kyyläämään mua tästä linkistä: http://instagram.com/mamituh


Hyvät yöt kaikille ♥

You Might Also Like

10 comments

 1. Mut löydät instagrammista nimellä demellu:)) sun blogi on muuten ihan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Wou noi kengät! Miten pystyt kävelemään noilla, mulle tuottaa vaikeuksia kaikki yli 5cm korot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ei ne oo niin korkeet miltä näyttää :) itseasias ne on ensimmäiset korkkarit mulla joilla on oikeesti helppo kävellä :)

   Poista
 3. kotiuttaisin sun kenkäs vaikka heti!

  VastaaPoista