Mun lempparit

11.13


Tykkäsin tästä blogista ihanien kuvien, bloggaajan kauneuden ja tämän tyylin takia. Kuvat on isoja ja laadukkaita ja mulla tuli vaan sellanen olo, että tälle tytölle bloggaaminen sopii. :)  
 

Herranjestas tuota nuoren naisen kauneutta. Ihania asuja, tutoriaaleja ja itse bloggaajan aitous on mainitsemisen arvonen! Pakko sanoa että tää on yks mun tän hetkisistä lemppariblogeista, oon siis ollut lukija melko kauan. :)


Tällä tytöllä on aivan ihana persoona, aina se saa videopostauksillaan mut hymyilemään. Ihania vaatteita ja muutenkin tosi kaunis tyttö :)Tässä blogissa muhun iski tän tytön tyyli. Ihanan rento ja tavallaan tosi omaperäinen. Kuvat on jotenkin niin kivoja ja niissä on ihanat värimaailmat. Tykkään ja paljon!Aivan upeita kynsiä! Toivoisin että mullakin riittäis aika omien laittamiseen. Bloggaaja on itse myös tosi kaunis ja omistaa hullun upeet hiukset!Superkivoja vaatteita, nätti tyttö ja upeita kuvia. Mitä blogi vielä tarvitsee? Asukuvat nappaa ja kattokaa miten ihanat hiukset! Oon ihan kateellinen :)

Blogit ei oo minkäänlaisessa järjestyksessä, mut nää oli mun lemppareita. :) Mua kiinnostaa eniten blogit, joissa on huolellinen ja selkeä ulkoasu, paljon asukuvia ja videoita. Tekstin selkeyskin on tärkeetä, eli mua ärsyttää jos bloggaaja kiroilee tai kirjoittaa jotenkin todella hämärästi.

Älkää lannistuko jos ette päässeet nyt tähän. Kokeilkaa ens kerralla uudelleen. :)

Kiitos kun jaksoitte linkkailla, ootte ihania :) Kannattaa käydä kurkkailemassa näitä blogeja, saatatte itekkin löytää lukemista.

You Might Also Like

7 comments