I miss the old times.

3.12


Ette tiiäkkään, miten ikävä mulla on ollu näitä tyttöjä <3 Eli oltiin siis eilen ihan hassulla, mutta superkivalla porukalla viettelemässä iltaa. Alkuillasta menin Siljalle oottelemaan, että ne saa Stiinan kanssa hiukset värjättyä ja että päästään alottamaan illanvietto. Myöhemmin näin Ninniä, ajeltiin ja puhuttiin kaikkee, mitä nyt oli sydämmellä. Sitten haettiin Krista ja mentiin sen äitille viettämään loppuilta.

Oli ihanaa viettää aikaa just noiden tyttöjen kanssa, koska nähään ihan liian harvoin. Jokainen on eri koulussa, Tampereella, Seinäjoella tai sit ihan vaan täällä Ähtärin puolella. Tuli niin ikävä yläastetta kun jutteli noiden kanssa. Melkeen tuntuu et sillon oli kaikki asiat paljon paremmin. Oli vaan koulu ja kaverit. Ei tarvinnu stressata tulevaisuutta. Toivottavasti näkyillään taas lähiaikoina tytöt! :)

Mut joo, kuvasaldo jäi tosi suppeeks. Olin varmaan ainut, joka ton kameran kanssa pyöri. Päällä mulla oli musta ginatricotin perustoppi, Makan vihertävät farkut ginasta ja mun uudet korkkaritkin pääs jalkaan :)

Yritän tässä lähipäivinä keretä tekemään sen blogipostauksen :) Niin ja otettiin tosiaan Makan kanssa eilen kuvia, käykäähän kertomassa mitä tykkäätte! Makka lisäilee omaan blogiinsa varmaan lähiviikkoina photoshopattuja kuvia, ilmottelen niistä sitten joskus. :)

Ja kertokaahan mitä tykkäätte mun uudesta ulkoasusta!

You Might Also Like

14 comments

 1. sulla on aivan ihanat hiukset:)simppelit mut tosi kauniit!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :) ne on kyllä aika tylsät tollee suorana, yleensä ne on kiharalla :)

   Poista
 2. voi yläasteajat ja se huoleton elämä :) ainut murhe oli se oppiiko keskisaaren opetuksista mitään :DD

  VastaaPoista
 3. Tääältä napsahtaa yks lukija lisää heti kun löydän sen gadgetin :))
  Tästä tuli meinaan yks mun lemppari blogi just äsken! (:
  Sikspä toivon että kurkkaisit myös mun blogin ja liittyisit lukijaks jos tykkäät(: tai jos et tykkää niinjätä vaikka kommentti mikä kaipaa parannusta :)

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) tuolla reunallahan se on :p ja käyn tsekkaamassa!

   Poista