Those would be the best memories

13.54


Lähettiin torstaina ajelemaan kohti Espoota ja matka menikin aika nopeesti hyvässä seurassa. Pojilla tais mennä hermot mun ja ninnin typeriin juttuihin, mut olisivat miettineet aikasemmin mihin ryhtyvät ennenku lähtee meijän kanssa mihinkään! Nojoo, kivaa niilläkin oli, ainakin siihen asti kun päästiin meijän majapaikkaan ja vietiin ninnin kanssa talon paras sänky..


Perjantai-aamuna herättiin Ninnin kanssa aikasin, koska meijän piti päästä tuhlailemaan ennen iltaa. Mietittiin, että lähetäänkö Helsinkiin vai Selloon, koska molemmat oli melkeinpä yhtä kaukana meistä. Päädyttiin kuitenkin siihen Selloon, koska se tuntui jotenkin turvallisemalta vaihtoehdolta kuin Helsingissä hortoilu.. Lyön vetoo, että ei oltais osattu tuolta rakkaasta pääkaupungistamme pois ajoissa :) (Jos siis meistä kahesta on kyse..) Mut löyty kyl mukavasti vaatekaappiin täytettä. Voin esitellä huomenna joitain ihanuuksia!


Kerettiin shoppailla vaan aamupäivän, koska festarialueelle piti suunnata jo tosi aikasin. Ja onneks näin tehtiin, muuten oltais jääty ruuhkiin ja missattu koko tapahtuman tarkotus.


Sadehan ei mua ja Ninniä haitannu, huomaatte kuvasta varmaan miks.. Onneks sato vaan alkuillasta, ettei se päässy pilaamaan koko iltaa. Päästiin kattomaan Skrillexiä melko edestä, mutta puolessa välissä alko se rähinöinti ja töniminen ärsyttää, että lähdettiin suosiolla taaemmas seurailemaan. Ja onneks mentiin, koska pystyttiin paremmin tanssimaan kun oli enemmän tilaa!


Guetta oli ehdottomasti se illan kohokohta. Kun Titanium pärähti soimaan, koko alue oli ihan täynnä tanssivaa ja laulavaa yleisöä ja kaikilla oli aivan mahtava fiilis päällä. En osaa ees sanoinkuvailla sitä tunnetta, mikä mulla oli ton parin tunnin aikana.. Ainakin se oli liian täydellinen! Tää oli kaiken odotuksen arvosta.

Voin sanoo, että en oo ikinä kokenu mitään näin mahtavaa. Paras seura, huikee fiilis ja liian hyvä musiikki. Noi kolme asiaa teki tästä viikonlopusta täydellisen. 

Pääsikös kukaan muu kokemaan tätä ? :)


You Might Also Like

4 comments

 1. MINÄ ! en oo koskaa kokenu nii mahtavaa fiilistä ku noilla keikoilla :) david oli parhain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mm, sama täällä. Fiilis oli aika mieletön :D

   Poista
 2. Mistä toi ninnin farkkupaita on?:D se on tosi hieno!

  VastaaPoista
 3. se on ihan keskiseltä muistaakseni 5 eurolla ! ;) T:ninni :D

  VastaaPoista