Espoon ostoksia

6.46

Tälläsiä tarttu mukaan Sellosta viime perjantaina. Valitettavasti en muistanu kaikkien hintoja, mutta jos jotain kiinnostaa niin voin yrittää muistella :)


Tykkään ite eniten noista Lindexin farkuista, koska ne oli niin istuvat ja täydelliset jalassa. Hypin melkein riemusta kun löysin nuo,  oon nimittäin metsästäny jo pitkään itelleni kireitä ja kivannäkösiä farkkuja. Noi oli viel tosi halvatkin, koska Lindexisssä oli -10e joka farkuista :) Mun muilla housuilla on ollu tapana lörähtää semmosiks typerän näkösiks ja sit ne roikkuu mun päällä. Eli mun on tosi vaikee löytää oikeen kokosia farkkuja. Ne on aina joko liian isot tai liian pienet.

 

En tiiä millä nimellä näitä sanotaan, mutta kuitenkin, halusin ne heti kun näin ne. Ne oli vaan niin söpöt ja kun aloin ajattelemaan kylmiä syysiltoja, niin oli pakko napata mukaan. :D


Ai miten sorruin ostamaan tälläsiä massakoruja? No noi Kappahlin korut oli 1 e per kappale, joten miksipäs olisin jättäny ne sinne kauppaan? Tuo H&M:n koru oli vähän kalliimpi, mutta mun oli  pakko kokeilla miltä näytän tollanen kaulassa. Ja voi kyllä, näytin koiralta. :D 


Gina Tricot

Niin ihana ja lämmin Ginatricotin villapaita vai neuleko toi on. Mutta täydellinen koulun penkillä istumiseen ja kylmään syksyyn!

Glitter

Ostin vielä mun omenalle tollasen söpön suojakotelon. Mua pelottaa aika usein kaikissa isommissa tapahtumissa ja pippaloissa, että mun kännykälle käy jotain. Eli toi oli tosi hyvä ja tarpeellinen ostos!

Oon ihan varma, että unohin kuvata jonkun ostoksen.. Niin on tapahtunu nimittäin aika monesti! Mut jos näillä mennään :) Vielä pitäis löytää jostain takki, kengät ja iso koululaukku tätä syksyä ja talvea varten. 

 Mitä tykkäätte? Postaustoiveitakin saa esitellä :)

You Might Also Like

4 comments

 1. millos me mennään shoppailemaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no oisit tullu selloo meijä kaa :) mut joo täs joskus pitää mennä!

   Poista
 2. Ihan sairaan kiva blogi! Liityin lukijaksi! :)
  Voit myös käydä kurkkaan mun blogin, jos vain haluat:)
  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista