Mielipiteitä ?

13.02

Haluun tehä näille mun hiuksille jotain nyt ! Ongelmana on vaan se, että en tiiä mitä. Siks päätinkin tulla kyselemään teiltä neuvoa :D Toivottavasti ette nyt aattele, että oon jotenkin riippuvainen muitten mielipiteistä, mut asia on nyt vaan yksinkertasesti niin, että en osaa ite päättää.

Kuolaan ite hulluna noita vaaleita, mutta en oikeen tiiä. Aattelin tilata pidennykset ja hiuksien pitäis sillon olla aika yksväriset, koska mun parturitaidoilla ei niitä hirveesti värjäillä vivahteikkaiks.

Homman nimi on nyt se, että teijän pitää vaan sanoo, mikä hiusväri mulle sopii parhaiten :) Saatte tietty keksiä omiakin värejä, mitä kuvista ei löydy.

1. Mustat/tummanruskeat


2. Vaaleanruskeat


3. Ruskeat vaaleilla raidoilla


4. Punaiset


5. Blondit päältä ja mustat/ruskeat alta6. Blondit


Ja tää ei sit todellakaan ole mikään äänestys, eli en tuu värjäämään sen värisiä hiuksia jotka saa eniten kannatusta. :) Tai mistä sitä tietää, mut sitä vaan, että lopputuloksen päätän kuitenkin itse ;)

Nyt kaikki vaan rohkeesti kertomaan mielipiteitä ! Tarviin kipeesti apua ja kiitos jo etukäteen :) Muistakaa, että anonyymitkin voi kommentoida!

ps; piti laittaa tosi vanhoja kuvia, että älkää välittäkö niistä, vaan kattokaa niitä hiuksia :)

♥: mamitu

You Might Also Like

26 comments

 1. Mun mielestä kivoimmilta näyttää nuo mustat! :)

  VastaaPoista
 2. ruskeat vaaleilla raidoilla! :)

  VastaaPoista
 3. musta musta sopii kivasti xD

  VastaaPoista
 4. ruskeat vaaleilla raidoilla!! :) mun mielestä sulle ei sovi kauheen hyvin ihan tummat, että enemmän jotain vaaleeta :)

  VastaaPoista
 5. ruskeat vaaleilla raidoilla tai blondit !

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti mustat tai blondit mun mielestä :) Punanenkaan ei tosin näytä pahalta! Toivottavasti saat mieleiset hiukset :)

  http://marikaoaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Vaaleanruskeat tai ruskeat vaaleilla raidoilla:) näyttää molemmat luonnolliselta eikä tuu niin näkyvää juurikasvua niin ei tarvi olla koko ajan värjäämässä ja hiukset ei kärsi niin paljon.. Mut tää oli vain mun mielipide! :))

  VastaaPoista
 8. Blondit ja ruskeita raitoja;)

  VastaaPoista
 9. Blondit tai noi sun nykyiset !

  VastaaPoista
 10. päältä blondit ja alta ruskeet (:

  VastaaPoista
 11. vaaleenruskeet tai ruskeet vaaleilla raidoilla sopii parhaiten !! :)

  VastaaPoista
 12. noi punaset ois aika jees, haluisin nähä miltä näytät siin väris :) muttamutta, haluan kummiski että oot blondi, mut älä ehkä kuitenkaan enää värjää noin vetyperoksidi blondiväriä vaa sellanen luonnon vaalee, mis on on sitte vaik vähä vaaleampii raitoja vielä ! mut tää on mun mielipide :>

  VastaaPoista
 13. ei punasia eikä mustaaaaa :(

  VastaaPoista
 14. Kiitos mielipiteistä !

  ps. vielä saa ehdotella :)

  VastaaPoista
 15. Ruskeat vaaleilla raidoilla oli hienoimmat :)

  SUlle olis haaste mun blogissa, http://elliannas.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 16. jotkut vaaleet, luonnon vaaleet tai vaaleen ruskeet jotkut sopis sulle tosi hyvi!
  ps http://doesnotalwaysgoaslikeinthemovies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. Blondi tai vaalea ruskea vaaleilla raidoilla!

  VastaaPoista
 18. noi mustat alta ja päältä vaaleeet sopis sulle :)

  VastaaPoista
 19. millä väreillä oot värjänny noi vaaleenruskeet vaaleilla raidoilla vai värjäsikkö kampaajalla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis siinä on tavallaan mun omaa väriä ja haalistunutta tumman ruskeeta :) ja noita raitoja on laitettu ihan kaupan värinpoistolla ja sit semmosella aineella mitä saa vaan kampaamosta ostettua :)

   Poista
 20. Näytät ihan eriltä nuissa kahessa ekassa kuvassa ku näissä muissa, oot blondina tosi kaunis ja näytät oikeasti todella hoikalta kasvoista. Mustat ei sovi sulla minusta yhtään, taisiis sopii muttet näytä yhtään itteltäs. Rakastan nuita sun ottahiuksia (tokavika kuva) noi on minusta ehdottomasti ihanimmat! (: nää on sitten mun omia mielipiteitä enkä sano näitä mitenkään pahalla! niin ei tartte toisten anonyymien tulla selittään mitään hevonpaskaa tähän. Ja kirjotin siksi anonyyminä, koska en jaksanu kirjautua sisään. niin ja tää on jo tosi vanha postaus, mutta oli pakko tulla kommaamaan. -amanda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään itekki enemmän blondeista. mustat tekee musta jotenkin ns 'angstisen' näkösen ja ne ei vaan ollu yhtään mua :D joillekkin sopii, mut ei mulle. otsahiuksetkin oli tosi kivannäköset, mut ne ahisti liikaa siinä otsalla niin kasvatin ne pois :) ja ei kukaan ota sua pahalla, ihanaa kun ihmiset tulee sanomaan suoraan asiallisia mielipiteitä :) kiitos sulle! <3

   Poista
 21. Vaaleanruskeet tai ruskeat vaaleilla raidoilla, ihanan luonnolliset. :)

  VastaaPoista