Aurinkoa ja ihania ihmisiä !

12.46

Nyt on otettu aurinkoo ja oltua ihanien ihmisten kanssa oikeen kunnolla ! Oon jopa ehtiny ruskettuakki :) Sais vaan jatkua koko kesän nää lämpöset kelit. Vaikka töissä tulee vähän liiankin kuuma tälläsillä helteillä. Mutta ennenkun hehkutan lisää tätä säätä, kerron vähän kahden edellisen päivän tapahtumista :)

Torstaina menin 12 jälkeen Leenan kanssa Saharantaan (josta kyllä siirryttiin vähän ajan päästä koulun pihaan) ottamaan aurinkoa. Oli muuten tosi kuuma kun makas tumman asfaltin ympäröimänä. Kerettiin grillata itteämme ja jutella parisen tuntia :) Sit pitikin lähtee hakee Oonaa ja suunnata kohti Mekkorantaa ! Kesti kyl hetki löytää se tyttö kun se oli neuvonut olinpaikkansa väärin... :D Mut anyway, päästiin kuitenkin onneks perille asti. Siinä sit vammailtiin (niinkun yleensä), juoruttiin monen viikon asiat läpi ja nautiskeltiin auringosta. Oli kyllä tosi ikävä tota mun murusta ja tulee vielä monesti olemaan kun se päätti jättää mut tänne Ähtäriin ja lähteä ite Seinäjoelle.

Oonan blogin löydät muuten täältä ! :)Tänään pääsin töistä yllättävän aikasin ja hyvä niin, koska pääsin taas kärventää ihoani Makasin auringossa koko iltapäivän ja sit lähettiinki grillailemaan mummilaan ! Napattiin siinä samalla iskäkin mukaan matkalta :) Oli ihana nähä niitä kaikkia ku ei oo tullu hetkeen käytyä siellä. Ne aina niin ihanan aurinkoisia ja iloisia että siellä tulee väkisinkin hyvä mieli :') Mun sukulaiset onki maailman parhaimpia !
Kivat viikonloput kaikille

You Might Also Like

8 comments

  1. ihanan värikkäät ja pirteet kuvat sul, ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi ! Kuvat on kivoja, oot tosi nätti ja sulla on tosi kivoja vaatteita! Tuo banneri on ihana!! Itse tykkäisin enemmän erilaisesta ulkonäöstä mutta tääkin on ihan kiva :) Ajattelin jäädä lukijaksi koska blogi on kivan oloinen :) !!

    VastaaPoista