Stars and stripes

13.47


Vihdoin Manna tuli kotiin ja toi mulle ton ihanan bikinien yläosan ! Se oli just niin ihana mitä kuvittelinkin.


Oltiin eilen keskisellä ja ostin vaikka mitä kivaa! Sussu suositteli mulle tota Aussiee ja se on just hyvää mun huonokuntosille hiuksille. Löysin myös tollasen kivan värisen topin, joka huuti sieltä hyllystä mun nimee. Sekin oli sit pakko napata mukaan ja kassalla selvis, että se oli vielä alennuksessakin!
Tänään oli sitten viimeinen kunnon koulupäivä ja meidän koulussa oli semmonen ns ''tapahtuma'', missä meidän tanssiryhmä esiintyi. Meni kyl tosi hyvin ja oli taas hullun hyvä fiilis tanssia !

Koulun jälkeen Oona tuli sitten meille. Juteltiin, juoruttiin kuukauden kaikki asiat ja otettiin kuvia, niinkun aina!Näistä kuvista taas huomaa, että oon aika rakastunu toho amerikkakuvioon. Oon yrittäny kyllä vähentää tollasien vaatteiden ostamista, mutta ei meinaa millään onnistua.Laitoin Oonasta vaan yhden kuvan, koska en jaksa kysyä siltä, että mitä kuvia saan laittaa. En oikeen osannut päättää noista miljoonista kuvista, että minkä laitan. Kaikki oli niin kivoja! Tää oli kuitenkin tosi ihana, joten laitoin sit tän :) Älä oona tapa.


Huomenna ois sitte yo-juhla, missä pitäis edustaa viulun ja Ninnin kanssa. Sitten alkaakin se kesäloma, jota en suoraan sanottuna oota yhtään. Työt ei nimittäin yhtään kiinnostais. Onneks huomenna näkee kuitenki murua tällee kahen viikon tauon jälkeen !

mamitu kuittaa

You Might Also Like

4 comments