Highlights !

10.01

Oon jo kauan halunnu tehä näille mun hiuksille jotain ja eilen pääsin jo vähän taas jatkamaan mun vaalennusprosessia. On siitä edellisestä värjäyskerrasta helposti jo pari kuukautta. Mutta kuitenkin, sussu oli ihana ja jaksoi värjätä tän mun pehkon ja tosi kauan siinä menikin ! Katottiin siinä samalla vanhoja salkkareita ja syötiin herkkuja :) Mutta tässä vähän lopputulosta:Nyt pitää antaa hiuksien levätä taas se pari kuukautta. Tuli kyllä hirveen huonoon kuntoon, vaikka ei laitettu muuta kun raitoja. Ehkä tuo aurinko suostuis vähän vaalentamaan näitä niin ei tarttis enää ollenkaan värjätä, muutakun juurta ! Mutta mitä mieltä ootte? Näyttääkö ne edes yhtään vaaleammilta? :)

Mutta eipäs mulla muuta asiaa ollutkaan :p Saa nähä lähteekö tää tyttö Provinssia päin vai jääkö kotiin. Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

♥: mamitu

You Might Also Like

6 comments

 1. kyllähän ne vaaleni kun katsoo edellisiä kuvia ! oot muuten tosi kaunis ! :) ihanat hiukset nyt ! I like :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no kai ne sit ku itekki aloin kattoo :p ja voi kiitos ! :)

   Poista
 2. Tosi kivat hiukset murunen :) !<3 voi että kun olisit päässy proväääns..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos rakas <3 no älääää, tuli eile kyl sellane itkupotkuraivari että :D viel ku aamulla tuli viesti ettei tarvi tulla töihin nii meinasin lyyä seinää reiän :)

   Poista
 3. oot aika vihasen näkönen noissa sun omissa kuvissas, hymyile enemmän niissä. Susta voi saada sellasen kuvan et oot kauhee myrtsi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kovin pidä omasta hymystäni niin en kovin usein myöskään hymyile. :) Mutta yritän ensi kerralla ! :p

   Poista