Kesäfiilis hukassa.

4.36

Mikä tää sää oikeesti on ? Ei mikään ihme, kun kesäfiilis puuttuu aivan kokonaan. Mutta tulin nyt nopeasti vaan postailemaan mun tän päivän vaatteista ja hiuksista !

Elikkä YO-juhlasta ja viuluesityksestä selvitty pienehköllä sekoamisella ja jännitti muuten aivan hulluna ! Nyt on onneks soittamiset kokonaan soitettu, mut luulen että mulla tulee tuota harrastusta viel todella ikävä. Niin ja nyt alkoi sitten se kesäloma, vaikkei yhtään tunnu siltä.


En oo koskaan osannu meikata ja laittaa hiuksia ja sen takia aamulla tulikin vähän paniikki. Ainakin näitten hiuksien kansssa ! Meinasin jättää ne vaan normaalisti auki, mut sit päätin uskaltaa kokeilla kihartaa ne. Oon ihan tyytyväinen lopputulokseen ja kun otetaan vielä huomioon, että mussa ei todellakaan oo mitään parturiainesta !


Tässä sitten vähän tätä mun asua, josta puuttuu kyl ne mun ihanat valkoset avokkaat. Tuo hame saattoi olla kyllä virhe, koska se on melkeen samanvärinen kun mun iho, eli toisinsanottuna näyttää, että mulla ei olis ollenkaan hametta !


Nyt tämä tyttö lähtee ikioman prinssinsä luo Ihanaa kesälomaa kaikille ja juhlikaahan kiltisti !

You Might Also Like

6 comments

 1. Oot toosi kaunis !<3


  Mun blogi jos haluut käydä kurkkaa :
  http://little-girl-in-the-big-world-martiina.blogspot.fi/2012/06/lets-get-started.html

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla muuta kuin samaa mieltä aiemman kanssa: oot tosi kaunis+ihanat hiukset ja vaatteet! :)

  VastaaPoista
 3. onpas kivat hiukset muru väsänny =)

  VastaaPoista