Aurinko ♥

13.47

Tänään oli aivan huippu päivä pitkään aikaan ! Ensinnäkin kun aamulla heräsin, aurinko paisto suoraan silmiin, sain itteni välittömästi ylös eikä tarvinnu yhtään torkuttaa ! Toi aurinko saa ihmeitä aikaan <3 Tuntuu myös, että maantiedon koe meni hyvin, vielä tosi vähäisellä lukemisella ! Se nostattaa viel enemmän fiilistä. 


Päivän kohokohta oli kuitenkin se, että sain viettää koko päivän maailman parhaimmassa seurassa ! Mentiin Ninnin kanssa ottaa aurinkoa saharantaan ja tuli niin kesäfiilis että! Mikään ei voita sitä tunnetta kun aurinko lämmittää ja ruskettaa kivasti ihoa <3

Myöhemmin paikalle tuli myös Eve, Heidi ja Koivisto. Puhuttiin siinä parisen tuntia kaikkee mahollista ja sitten lähettiinkin kaikki kotia päin, koska aurinko alkoi mennä pilveen ja kello alkoi olla muutenkin jo aika paljon.Myöhemminen illasta lähin Makan kanssa jätskille ja sen jälkeen lähinkin Ninnin ja Koiviston kanssa ajelemaan. Tuli illan mittaan tehtyä kaikenlaista, mutta julkasukelpoisia kuvia ei tullut otettua. Ei ollu tällästä ohjelmaa kyllä suunnitelmissa, mutta tykkään hulluna tälläsistä extemporee-jutuista !

Huomenna ois tarkotus lähtee Jyväksylään siskon luo kattomaan euroviisui ja ehkä sitä vois shoppailemaanki mennä, vaikka pitäiskin säästää uuteen kameraan. Mulla ei tosiaan oo muutakun toi iPhone 4s millä otan useimmiten mun kaikki kuvat.

Seuraavaa postausta tuleekin varmaan vasta Jyväskylän reissun jälkeen :) !

<3: mamitu


You Might Also Like

0 comments