Pics !

11.32

Päätin ettiä vähän kuvia, jotka on otettu musta noin 2-3 vuoden sisällä. Mulla ja mun siskoilla on tapana napsia toisistamme kaikennäkösiä kuvia. Jotkut niistä on vähän taiteellisimpia ja jotkut vähän normaalimpia! 

 Nää kuvat on otettu noin kaks vuotta sitten ja mulla on ihan tajuton ikävä noita vaaleita, pitkiä ja terveitä hiuksia ♥ En tunne itteäni yhtään omaks ittekseni näissä ruskeissa, mutta oli pakko värjätä nuo ihanuudet ku ne alko kuolla pois liikablondaamisesta. Nyt oon kyl kevään aikana alkanu pikkuhiljaa vaalentamaan näitä raidoilla. Vielä ei oo kuitenkaan lähelläkään vaaleaa mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa.. :p
Nää kuvat on taas otettu about vuos sitten. Näistä kuvista huomaa, kuinka paljon mun hiukset on lyhentyny. On niitä tietty myös leikattu, mut myönnän, että oon ihan itse mennyt tappamaan ne.Nää kuvat on otettu vähän alle vuos sitten. Joissain näissä kuvissa on sairaan huono laatu nimittäi jouduin kopioimaan osan facebookista, ku ei näyttäny mun koneella kaikkia olevan.

Nämä kuvat taas on otettu tänä vuonna, ihan vähän aikaa sitten ja tämmöset hiukset mulla on tällä hetkellä. Noi on myös tosi lähellä mun omaa hiusväriä ! Eipä tarvi enää värjäillä koko päätä vaan laittaa pelkkiä raitoja :)

Pitää nyt kertoo varmuudenvuoks ettei tuu vaan sanomista. :p  Melkeen kaikki kuvat on ottanu MAKKA, rakas siskoni.

PS . Mites tää ny tämmöseks hiusväripostaukseks meni ?

♥: mamitu

You Might Also Like

2 comments

 1. HEI! mahtavaa ku joku täälläkin päin kirjootteloo blogia! :) kivan näköönen blogi tulollaan :)

  T: Tuurista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! :) En oikeen hallitte tätä hommaa vielä, mutta eiköhän tää pikkuhiljaa ala luonnistumaan :p

   Poista