Materialismionnellisuus

9.45

Koeviikosta selvitty ! Nyt ei tarviikkaan puhua hetkeen koulusta, stressistä ja kokeista. Enää pari päivää pitäis kuitenkin jaksaa, mutta eiköhän tää tästä.

Lähettiin kokeen jälkeen Seinäjoelle Ninnin kanssa shoppailemaan. Voidaan sanoa vaikka näin, että yritettiin palkita itteämme raskaan koeviikon jälkeen ! Tämmösiä ihanuuksia löysin:

H&M 9,95 €

Oon ollu jo tosi kauan hulluna valkoseen. Mun mielestä se näyttää niin ihanalta ruskettuneen ihon kanssa ja sopii melkein kaikkiin vaatteisiin.  Etinkin valkoista, vähän läpinäkyvää kauluspaitaa, mutta eipä niitä tietenkään löytynyt mistään. Tai sitte oon vaan niin huono etsimään. Mut tähän paitaan ihastuin heti ja tää melkeenpä korvaa sen kauluspaidan ! Hintaakin oli mulle juuri sopivasti !


Seppälä 23,95€

Etin myös mustia ja ihan yksinkertaisia avokkaita, mutta kun niitä ei löytynyt mistään, päädyin näihin valkoisiin. Ensin kieltämättä vähän arvelutti, mutta kun niitä piti vähän aikaa jalassa ja katsoi tarkemmin niin huomasin, että nää onkin aivan syötävän suloset ! Nää oli myös 20% alennuksessa, joten oli aivan pakko ostaa. :)

Muuta en sit kerenny ostaakkaan, ku Ninni halus jo takas Ähtäriin. Ehkä ihan hyvä vaan, että säästyi ees vähän rahaa..

PS. Anteeks taas kuvien huono laatu. Tarttisin kyl äkkiä sen järkkärin.

You Might Also Like

4 comments