Let's get started !

11.14

Elikkä mun nimi on Marjut ja oon 16-vuotias tyttö Ähtäristä. Halusin alkaa kirjottaa mun tylsästä elämästä blogia sen takia, koska mun oli yksinkertasesti PAKKO saada jotai tekemistä tähän elämään ja muutenkin halusin kerätä muistoja mun elämästä johonkin ja aattelin että tää vois olla hyvä idea. Voin sitte vuoden päästä nauraa mitä kaikkee sitä on tullu taas tehtyä! :') Elikkä suurimmaks osaks omaks ilokseni tätä teen, mutta lukeminen on tietty sallittua!


Mun elämässä on tärkeintä mun poikaystävä, perhe, kaverit, tanssiminen ja musiikki. Rakastan tanssimista aivan mielettömästi ja mulla onki maailman paras tanssiryhmä ! Onneks täällä korvessa on sentään jonkunlainen mahollisuus tanssimiseen. Mikään ei oo myöskään parempaa, kun hullun hyvä musiikki soi volat täysillä, paljon valoja ympärillä ja ihmisiä tanssilattialla <3 Muuta en täysikäsyydessä ootakkaan !


 Mulla ei oo mitenkään erityistä tyyliä enkä mielestäni liiku paljoa massan mukana. Joku saattaa olla eri mieltä, mutta mun mielestä jokasella on aina ikioma tyyli kaikessa ja pitää olla oma ittensä! Käyn TODELLA harvoin shoppailemassa, vaikka suoraan sanottuna rakastan vaatekauppojen hajua, vaatteiden kokeilemista ja materialismionnellisuutta. Mutta eipäs täältä korvesta niin vaan oteta ja lähdetä ja muutenkin mun lompakolla on ikuinen anoreksia :)


Tossa nyt oli muutamia lähiaikoina otettuja kuvia. Mutta ei kai tässä muuta. Palaillaan!

Chao ! <3

You Might Also Like

0 comments